חוף מזרחי הליבוט ומרק תפוחי אדמה
החוף המזרחי הליבוט ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך קרם כבד, פטרוזיליה, מיץ צדפות בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו מתאבנים סרטנים בחוף המזרחי, מרק עגבניות בחוף המזרחי, ו מרק גבינה בחוף המזרחי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר רוטב גדול מעל שמן קנולה מקום חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, שאלוט, עלה דפנה וטאמרי וטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מיץ צדפות, רוטב חריף, פלפל שחור ומביאים לרתיחה ומפחיתים חום ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 20 דקות, לבדוק אם תפוחי אדמה נעשים.
להוסיף roux ומערבבים היטב כדי להתעבות.
הוסף דגים ומבשלים 1 דקה. מערבבים את החלב ואת השמנת ולהגדיל את החום להביא לרתיחה.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.