קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

חזה בקר מטוגן עם בצל, פטריות ובלסמי

חזה בקר מטוגן עם בצל, פטריות ובלסמי
בריסקט בקר מטוגן עם בצל, פטריות, ובלסמי דורש על 3 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור חנוכה. אם יש לך בייקון, עירית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר, ו קציצות בקר איטלקיות עם פטריות, בצל ורוטב שמנת בלסמית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל מחבת צלייה גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. עונת חזה הבקר בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיף את חזה הבקר למחבת וחום היטב משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
הסר את חזה הבקר מן המחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מנמיכים את החום עד בינוני, תעלה את השמן העודף, ומוסיפים את הבייקון ואת העור השמור למחבת עם קצת יותר שמן. מבשלים את הבייקון, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך ופלט הרבה שומן.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הבצלים והסלרי. מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. לזרוק את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ונבלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים אותו בחצי. טעם את זה - זה יהיה מאוד vinegary, אבל זה בסדר, אל תדאג. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
להניח את חזה הבקר על גבי תערובת הירקות ולהוסיף את ציר העוף למחבת עד שזה רק מכסה את חזה הבקר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מוסיפים את עלי המפרץ ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מכסים את המחבת בנייר כסף וצולים בתנור. צלי במשך 1 שעה, לבדוק את חזה הבקר, ולהפוך אותו.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
13
הוסף מלאי נוסף אם רמת הנוזל צמצמה. כסה את המחבת שוב והחזר אותה לתנור לעוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
14
הסר את רדיד צלוי במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
הסר את מחבת הקלייה מהתנור, להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
דלג על כל עודף שומן מנוזל הבישול. אם הירקות שוחים בנוזל, להפחית את הנוזל על הכיריים מעל חום בינוני גבוה. אתה רוצה שהרוטב יהיה מרקי. לטעום את הנוזל מחדש העונה במידת הצורך. פרוס את החזה כנגד התבואה על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
17
מגישים עם תערובת בצל פטריות ומפזרים עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני