קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות50
מגזין

חזה בקר של נאך וקסמן

חזה בקר של נאך וקסמן
בשר הבקר של נאך וקסמן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בשר בקר הראשון לחתוך, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חזה הבקר של נאך וקסמן, Bucatini של יונתן וקסמן עם ארטישוק, Cipolline ו Fava שעועית, ו בשר בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בעדינות אבק את החזה עם קמח, ואז מפזרים פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר ברזל יצוק אמייל גדול או בסיר כבד אחר עם מכסה גדול רק מספיק כדי להחזיק את העטין בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף את חזה הבקר לסיר וחום משני הצדדים עד אזורים סבוכים מופיעים על פני השטח כאן ושם, 5 עד 7 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להעביר את חזה הבקר מגש, להגביר את החום קצת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל לסיר ומערבבים כל הזמן עם כף עץ, מגרד את כל חתיכות השחמה תקוע לתחתית הסיר. מבשלים עד הבצלים התרככו ופיתחו צבע חום עשיר אבל עדיין לא קרמל, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לכבות את החום ולמקם את חזה הבקר וכל מיצים שנצברו על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מורחים את רסק העגבניות על חזה הבקר כאילו הייתם הדובדבן עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
מפזרים מלח ופלפל יותר לפי הטעם, ולאחר מכן מוסיפים את השום והגזר לסיר. מכסים את הסיר, מעבירים לתנור, ומבשלים את חזה הבקר במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את הבשר על פני התבואה לתוך פרוסות 1/8 אינץ ' עבה. להחזיר את הפרוסות לסיר, חופפים אותם בזווית, כך שתוכל לראות קצת הקצה העליון של כל פרוסה. התוצאה הסופית צריכה להידמות המקורי unsliced בריסקט נשען מעט לאחור. בדוק את התבלינים, ואם יש צורך, להוסיף 2 עד 3 כפיות מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
כסה את הסיר וחזור לתנור. מנמיכים את החום ל 163° ומבשלים את חזה הבקר עד שהוא מזלג מכרז, על 2 שעות. בדוק פעם או פעמיים במהלך הבישול כדי לוודא כי הנוזל אינו מבעבע משם. אם זה, להוסיף עוד כמה כפיות מים - אבל לא יותר. כמו כן, בכל פעם שאתה בודק, כפית חלק מהנוזל על גבי הצלי, כך שהוא מטפטף למטה בין הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הוא מוכן לשרת עם המיצים שלו, אבל, למעשה, זה אפילו טוב יותר ביום השני.
12
Reprinted with permission from The Brisket Book by Stephanie Pierson, © 2011 Andrews McMeel Publishing