חזה ברווז מתובל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חזה ברווז, ציפורן, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
להבקיע את צד העור של שדי הברווז בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
2
במחבת יבשה, טוסט גרגרי ערער על חום גבוה בינוני עד שהם מבריקים, על 1 1/2 דקות, להיזהר לא לשרוף אותם. מיד להעביר את גרגרי ערער אל מטחנת מרגמה או תבלין ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מרגמה ועלי
3
מוסיפים את אגוז מוסקט, קינמון, זנגביל, ציפורן, פלפל ו 1/2 כפית מלח למרגמה וטוחנים לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
להעביר את התבלינים לקערה קטנה ומערבבים את Armagnac וחרדל כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שפשף את משחת התבלינים על כל חצאי שד הברווז. מניחים את שדי הברווז בכוס או צלחת קרמיקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 6 ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
הדבק תבלינים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הסר את השדיים ברווז מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
7
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הגדר מחבת בינונית כבדה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. הגדר את שדי הברווז במחבת, צד העור למטה, ומבשלים עד העור הוא השחמה והשומן מתחיל להמיס, על 3 דקות. התאם את החום לפי הצורך אם העור הוא השחמה מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השדיים לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסננים את השומן בזהירות למחוק את המחבת עם מגבות נייר. להחזיר את שדי הברווז למחבת, צד הבשר למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להעביר את הברווז לתבנית אפייה קטנה ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוסיפים את היין האדום והחומץ למחבת ומביאים לרתיחה, מערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים מתחתית המחבת. מבשלים את הרוטב עד מופחת 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
פורסים את שדי הברווז באלכסון ומאווררים אותם על צלחות מחוממות או מגש מחומם. כפית את הרוטב על הברווז ומגישים מיד.