חזה ברווז, עדשים וסלט גזר לבן
חזה ברווז, עדשים וסלט גזר לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו עדשים ירוקות, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חזה ברווז חדור קפה עם סלט עדשים צרפתי, ברווז חזה וסלט כתום, ו סלט חזה ברווז צרוב.
הוראות
שים את העדשים בסיר קטן, לכסות עם 1 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 20 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית עם חומץ היין האדום ומתבלים במלח ופלפל.
מסננים את העדשים ומחזירים אותם לסיר.
מוסיפים 2 כפות של ויניגרט, מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים את העדשים היטב. כסה וחמם את העדשים.
באמצעות mandoline או מקלף ירקות, דק לחתוך את גזר לבן לאורכו לרצועות. במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי עד מנצנץ.
הוסף רבע מהגזר הלבן לשמן בכל פעם ומטגנים על חום מתון עד השחמה, על 1 דקה. עם כפית מחוררת, בזהירות להעביר את גזר לבן מגבות נייר כדי לנקז. לייבש את הגזר הלבן המטוגן במלח.
יוצקים את כל אבל 1 כף השמן במחבת וחום עד מנצנץ. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה בחוץ בינוני נדיר בתוך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את שדי הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים מסקלן עם העדשים. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב.
מוסיף את הברווז לסלט יחד עם ויניגרט הנותרים לזרוק היטב.
להוסיף כמה גזר לבן פריך לסלט בזהירות לזרוק שוב.
מעבירים את סלט הברווז למגש, למעלה עם הגזר הלבן המטוגן הנותר ומגישים מיד.