קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

חזה ברווז עם ברוקולי ראבה

חזה ברווז עם ברוקולי ראבה
חזה ברווז עם ברוקולי Rabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 379 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, שיני שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו ברווז חמישה תבלינים עם רביולי דלורית וברוקולי רביולי, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי וברוקולי עם פלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את השדיים ברווז בכל רחבי עם רוטב סויה ו 1 כף של שרי.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר עד 1 שעה.
3
מבשלים את רב הברוקולי במים מלוחים רותחים עד ירוק בהיר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בואו להתקרר, קוצצים בגסות, ומניחים בצד.
6
מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
7
מחממים מחבת גדולה ולא מגיבה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 1 כפית שמן זית וכאשר הוא כמעט מעשן, מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד שהעור חום ופריך, כ 4 דקות. סובב את השדיים ומבשלים את הצד השני עד השחמה, על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מעבירים את הברווז לצלחת ושופכים את השומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבצל ואת הפלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת הדבק אנשובי ומבשלים 1 דקה. מערבבים את האספסוף ברוקולי, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משחת אנשובימשחת אנשובי
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את 3 כפות שרי הנותרים ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
13
להחזיר את שדי הברווז, צד העור למעלה, למחבת לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מעבירים את האספסוף ברוקולי לצלחות, מסדרים את שדי הברווז לצד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
חזה ברווזחזה ברווז
15
מגישים עם: תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
16
המלצת יין: עוצמת הברווז, השום, הבצל והשרי מסתכמת בחנינות מתוקה חזקה. A Rhne, כגון 1993 Domaine Raspail Gigondas או 1992 Guigal Ctes du Rhne, יכול לספק פתק פירותי מנוגדים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)