חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צרוב עם צ'אטני פירות נמל. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח ופלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב אוכמניות-פורט, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן.
הוראות
בסיר בינוני, מערבבים את הנמל עם התאנים הקצוצות, סוכר חום, חומץ בלסמי וספריג רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות.
מערבבים את החמוציות וסוכר מגורען לתוך התאנים. מבשלים את chutney על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות לרכך, 6 עד 8 דקות. השליכו את הרוזמרין והעבירו את הצ ' אטני לקערה.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, כבדה על חום מתון עד המחבת חם מאוד אבל לא מעשן. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם, העור בצד למטה, למחבת. מבשלים עד העור הוא השחמה עמוקה ואת השומן הוא שניתנו, על 12 דקות. זרוק את השומן. סובב את הברווז ומבשל במשך 5 עד 7 דקות עבור בינוני.
להעביר את השדיים ברווז קרש חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.;
דק לחתוך את השדיים לרוחב לשרת עם chutney החם.
הסר את עור הברווז לפני האכילה.