קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני

חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צרוב עם צ'אטני פירות נמל. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח ופלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב אוכמניות-פורט, חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, ו חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן.

הוראות

1
בסיר בינוני, מערבבים את הנמל עם התאנים הקצוצות, סוכר חום, חומץ בלסמי וספריג רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כָּתֵףכָּתֵף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מערבבים את החמוציות וסוכר מגורען לתוך התאנים. מבשלים את chutney על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חמוציות לרכך, 6 עד 8 דקות. השליכו את הרוזמרין והעבירו את הצ ' אטני לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, כבדה על חום מתון עד המחבת חם מאוד אבל לא מעשן. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם, העור בצד למטה, למחבת. מבשלים עד העור הוא השחמה עמוקה ואת השומן הוא שניתנו, על 12 דקות. זרוק את השומן. סובב את הברווז ומבשל במשך 5 עד 7 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
להעביר את השדיים ברווז קרש חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
דק לחתוך את השדיים לרוחב לשרת עם chutney החם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
6
הסר את עור הברווז לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם