חזה הבקר של סבתא סלמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 654 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם פלפל, קטשופ, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קקאו לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן, טבעוני) כקינוח. מתכונים דומים: לא חזה הבקר של סבתא שלך., סבו של ג'ואי אסתר חזה הבקר של ג' ואי, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.
הוראות
1
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, מלח, אבקת שום, קאיין, פפריקה, פלפל שחור, קינמון, קקאו, כוסברה ופלפל לבן. לשפשף את התערובת על כל חזה הבקר, להגדיר אותו בתבנית אפייה לכסות בנייר כסף. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מוסיפים קוקה קולה, עגבניות וקטשופ לסיר ומערבבים על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דק
קולה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מוסיפים את העטין ואת כל מיצים ומפיצים את הבצל והגזר סביב הבשר. אם יש צורך, להוסיף מספיק מים חצי לטבול את העטינים בנוזל. מכסים בחוזקה ו braise בתנור במשך 2 1/2 שעות.