קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

חזה הבקר של סבתא

חזה הבקר של סבתא
חזה הבקר של סבתא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מרק בצל, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לא חזה הבקר של סבתא שלך., חזה הבקר של סבתא סלמה, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את חזה הבקר בצד שמן מחבת צלייה למעלה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקטשופ, תערובת המרק וג ' ינג ' ר אייל; יוצקים מעל העטין. מסדרים גזר ובצל סביב קצה הצלי אם משתמשים. מכסים את הצלי במכסה או בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשרפחית רכז לימונדה קפוא, מופשר בתוספת 3/4 כוס רכז לימונדה מופשר
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את הכיסוי, ומבשל במשך 1 יותר שעה.
5
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.