חזה הודו בגריל הדר
חזה הודו הדר בגריל נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוזים, קליפת לימון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו חזה הודו בגריל הדר, חזה הודו בגריל הדר (אור), ו חזה הודו הדר צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות האצבעות, בזהירות לשחרר את העור משני הצדדים של השד טורקיה. במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הפטרוזיליה, בזיליקום, חמאה, שום ומלח; לכסות ולעבד עד חלקה.
מורחים מתחת לעור טורקיה; מסדרים פרוסות לימון ותפוז על תערובת עשב. עור מאובטח לחלק התחתון של השד עם קיסמים.
באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
מניחים הודו מעל מחבת טפטוף. גריל, מכוסה, מעל חום בינוני עקיף במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 170°. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, יוצקים טיפות מחבת לתוך כוס מדידה; שומן רזה. בסיר קטן, לשלב עמילן תירס ומים עד חלקה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, קליפת תפוז, קליפת לימון, פלפל וגלישת מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. השליכו את העור, פרוסות לימון ותפוז משד טורקיה.
הסר תערובת עשב מטורקיה; מערבבים לתוך רוטב. פורסים הודו ומגישים עם רוטב.