חזה הודו במרינדה
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סוכר חום, פלפל טחון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לימון דיז'ון ברוטב סלט חזה הודו עם צלפים ו-C, חזה עוף במרינדה סמוקי, ו בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום, בזיליקום ופלפל. לשפשף את השדיים טורקיה. הכנס ציפורן אחת לכל קצה של חזה טורקיה, ואחד במרכז.
בצלחת רדודה גדולה, מערבבים שמן צמחי, רוטב סויה, מיץ לימון וסוכר חום.
מניחים את השדיים בצלחת, ופונים מעיל. לכסות, ולשרות במקרר לפחות 4 שעות.
שמן קלות באח הגריל. להשליך מרינדה, למקם חזה הודו על הגריל. סגור את המכסה, ואת החזה טורקיה גריל על 15 דקות בכל צד, או לטמפרטורה פנימית של 170 מעלות F (68 מעלות C).