חזה הודו לימוני
חזה הודו לימוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קורנפלור, חזה הודו, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, אני אומר לאכול תרנגול הודו! חזה הודו צלוי שום, ו מרק הודו לימון אורז (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מטורקיה. Pat טורקיה יבש עם מגבות נייר; תרסיס טורקיה עם ספריי בישול.
מניחים את השד למעלה ב 5 qt. בישול איטי. לסחוט חצי לימון מעל טורקיה; מפזרים לימון פלפל ומלח שום.
מניחים חצאי לימון תחת טורקיה.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 5-7 שעות או עד הבשר רך.
הסר את טורקיה ולשמור חם. זרוק לימון.
עבור רוטב, לשפוך נוזל בישול לתוך כוס מדידה; שומן רזה. בסיר, לשלב קורנפלור מרק עד חלקה. מערבבים בהדרגה נוזלי בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.