חזה הודו מלוח עם תבלין ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 456 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.3$ למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו חזה הודו, תפוזים, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 17 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה הודו במלח עם רוטב תבלינים ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ , חזה הודו סו-ויד עם חזה הודו עם תבלין מרווה , וחזההודו סו-ויד עם תבלין מרווה .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים מים בקערה גדולה או בכלי פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
מגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
3 תותים טריים
3
טורפים פנימה מלח וסוכר ומניחים ל-5 דקות להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
Dragees סוכריות פנינים
12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מוסיפים את חזה ההודו, מכסים ומניחים למקרר למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
5
מחממים גריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תירס אוזן, קלוף
6
מוציאים את הודו מתמיסת המלח, שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בעזרת נייר סופג. שפשפו את צד העור של ההודו בשפשוף. בעזרת מלקחיים טובלים נייר סופג בשמן ומשמנים את הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מגוון תוספות
חבילת בשר בקר מיובש פרוס
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תירס אוזן, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מניחים את תרנגול ההודו על הגריל, משפשפים את הצד כלפי מטה וצולים עד שהוא חרוך מעט ונוצר קרום, כ-4 עד 5 דקות. מנמיכים את חום הגריל לבינוני, הופכים את תרנגול ההודו וממשיכים בבישול, עם מכסה סגור למשך 30 עד 40 דקות או עד שמדחום קריאה מיידית המוכנס למרכז השד רושם 155 מעלות F (הטמפרטורה תמשיך לעלות לעלות מהאש).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
תירס אוזן, קלוף
8
מסירים מהאש, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך. פורסים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטות
9
בזמן שהתרנגול הודו נח, מברישים את הצד החתוך של התפוזים בשמן ומניחים את הצד החתוך כלפי מטה על הגריל וצולים עד שנחרכים מעט. מצקת רוטב תפוזים חמצמץ על מגש ומעליו את פרוסות ההודו.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוס
מלח דק, לשולי הכוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תירס אוזן, קלוף
מצקת
10
מקשטים בתפוזים צלויים ועלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
מלח דק, לשולי הכוסות
11
6 כפות פפריקה ספרדית
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
12
2 כפות זרעי כמון, טחונים
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
13
1 כף זרעי חרדל, טחונים
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
14
4 כפיות זרעי שומר, טחונים
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
15
4 כפיות פלפל שחור גרוס גס
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
16
2 כפיות מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
17
טורפים יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3 תותים טריים
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה על משטחי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחון
תירס אוזן, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
3
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את מיץ התפוזים, הגרידה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת לכ-1/2 כוס. מערבבים פנימה את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
1 תות, קלוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהוא מצטמצם לעקביות רוטב, בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)
6
מסננים את הרוטב לקערה, טורפים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את הטימין והפטרוזיליה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
1 קילו הודו מבושל מגורר (רצוי בשר כהה)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים