קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

חזה הודו מלוח עם תבלין ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ

חזה הודו מלוח עם תבלין ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ
חזה הודו מלוח עם תבלין ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 456 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.3$ למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו חזה הודו, תפוזים, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 17 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה הודו במלח עם רוטב תבלינים ספרדי ורוטב תפוזים חמוץ , חזה הודו סו-ויד עם חזה הודו עם תבלין מרווה , וחזההודו סו-ויד עם תבלין מרווה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים מים בקערה גדולה או בכלי פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
טורפים פנימה מלח וסוכר ומניחים ל-5 דקות להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את חזה ההודו, מכסים ומניחים למקרר למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
5
מחממים גריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוציאים את הודו מתמיסת המלח, שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בעזרת נייר סופג. שפשפו את צד העור של ההודו בשפשוף. בעזרת מלקחיים טובלים נייר סופג בשמן ומשמנים את הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מניחים את תרנגול ההודו על הגריל, משפשפים את הצד כלפי מטה וצולים עד שהוא חרוך מעט ונוצר קרום, כ-4 עד 5 דקות. מנמיכים את חום הגריל לבינוני, הופכים את תרנגול ההודו וממשיכים בבישול, עם מכסה סגור למשך 30 עד 40 דקות או עד שמדחום קריאה מיידית המוכנס למרכז השד רושם 155 מעלות F (הטמפרטורה תמשיך לעלות לעלות מהאש).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מסירים מהאש, אוהלים בצורה רופפת בנייר כסף ונותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך. פורסים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בזמן שהתרנגול הודו נח, מברישים את הצד החתוך של התפוזים בשמן ומניחים את הצד החתוך כלפי מטה על הגריל וצולים עד שנחרכים מעט. מצקת רוטב תפוזים חמצמץ על מגש ומעליו את פרוסות ההודו.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
מצקתמצקת
10
מקשטים בתפוזים צלויים ועלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
11
6 כפות פפריקה ספרדית
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
12
2 כפות זרעי כמון, טחונים
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
13
1 כף זרעי חרדל, טחונים
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
14
4 כפיות זרעי שומר, טחונים
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
15
4 כפיות פלפל שחור גרוס גס
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
16
2 כפיות מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
17
טורפים יחד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה על משטחי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
4
מוסיפים את מיץ התפוזים, הגרידה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת לכ-1/2 כוס. מערבבים פנימה את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהוא מצטמצם לעקביות רוטב, בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
6
מסננים את הרוטב לקערה, טורפים פנימה את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את הטימין והפטרוזיליה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)

מרכיבים

1boneless turkey breast, 4 to 5 poundsboneless turkey breast, 4 to 5 pounds1boneless turkey breast, 4 to 5 poundsboneless turkey breast, 4 to 5 pounds9601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית1השארFlat parsley leavesFlat parsley leaves23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים146דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד611 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1( חצילים)בצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ4961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי2חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד4תפוזים, חצויתפוזים, חצוי8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות8שרימפס וורידיםשמן צמחישמן צמחי2בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים