קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן

חזה הודו עטוף בפנצ'טה עם מילוי לימון ואורן
מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת, ו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז.

הוראות

1
קודם תכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל ללא צביעה במשך 10 דקות. עצה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הפנצ ' טה או בייקון למחבת, ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן מוסיפים את צנוברים, שום, מרווה וגרידת לימון. מטגנים במשך 1 דקות יותר עד ריחני והצנוברים מתחילים חום. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. עצה לתוך הקערה עם הבצל, ואז להיקשר עם פירורים, ביצה ותיבול.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
4
חמאה ועונה גיליון של רדיד טורקיה או להשתמש 2 גיליונות של רדיד מקומט יחד כדי להפוך גיליון על 50 x 60cm.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להניח חמש חתיכות ארוכות של חוט על נייר כמו שלבים של סולם, מוכן לקשור את השד יחד. מסדרים את הפנצ ' טה או בייקון בסריג מעל אמצע הסכל, על גבי המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
פתח את השד butterflied, העור בצד למטה, לחתוך כל צד מספר פעמים. כיסוי עם סרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 5 ס " מ עבה בכל רחבי. לקצץ את הצדדים, כך שיש לך צורה מלבנית בערך (אבל להיזהר לא לחתוך את העור). להרים על pancetta, ואז למלא את כל פערים עם הקישוטים. עונה, ולאחר מכן לחץ על המילוי לאורך אמצע המפרק. משוך את הצדדים בקצה אחד, תוחב בקצה הקצר, ואז לקשור את החוט בחוזקה כך המילוי הוא עטוף. חזור עם כל החוטים. לעטוף בחוזקה בנייר הכסף, ואז להפוך את רול על כך pancetta הוא על הדף. ניתן להשאיר במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לשבת במפרק בדיל צלוי במשך 40 דקות לכל ק " ג או עד שיפוד מוכנס לאמצע יוצא חם מאוד ומיצים לרוץ ברור. תפתח את העטיפה ל-10 דקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הרם את המפרק על לוח ולהשאיר לנוח, מכוסה, לפחות 10 דקות. לרוטב, לחמם את הפח על הכיריים, ואז להתיז ביין וכל מיצים. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את המניה וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים את השמנת והבועה לרוטב מופחת מעט. מתבלים לפי הטעם, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק