קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות93
מגזין

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus

חזה הודו צלוי ותפוחי אדמה עם לימון-סויה Jus
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב סויה, שמן זית, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם תפוחי אדמה, שעועית ירוקה ורוטב מחבת חרדל, חזה הודו צלוי, ו חזה הודו צלוי עם לשפשף יבש Zesty.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את חזה ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מברישים את החמאה המומסת על כל שד טורקיה ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
4
מוסיפים את חצאי הלימון למחבת, חותכים את הצד. צולים את ההודו במשך כ 45 דקות, או עד חצאי הלימון הם השחמה בצד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את חצאי הלימון לצלחת ולהוסיף את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים את שמן הזית למחבת. לדחוף את ההודו לצד 1 ולהוסיף את תפוחי האדמה. הפוך את תפוחי האדמה בשומן עד מצופה בכל רחבי ולסדר אותם, לחתוך בצד למטה, סביב טורקיה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים את ההודו ותפוחי האדמה כל 20 דקות. השד נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר (אך לא נוגע בעצם) רושם 16
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים את מיצי המחבת לתוך כוס גדולה מדידת כוס לרפרף את השומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף 1/4 כוס השומן למחבת הקלייה; שמור את שאר השומן. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת הצלייה, לחתוך את הצד למטה, וצולים בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות יותר, או עד השחמה עמוקה. באמצעות מרית מתכת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
בינתיים, בסיר בינוני, חום 2 כפיות של השומן השמור.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מוסיפים את חצאי הלימון, חותכים את הצד, ואת רוטב הסויה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים 3 כוסות של המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
הסר את חצאי הלימון, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המיץ לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
מוסיף את מיצי פאן שמורים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/2 כוס המניות עם עמילן תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
לטאטא את slurry לתוך הסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד jus הוא מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
19
לגלף את חזה טורקיה ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים, עובר את jus לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
המלצת יין: בוז ' ולה קליל ופירותי יתמזג עם הטעמים המתונים כאן. נסה את Chteau de La Chaize Brouilly או גפן, רק-הגיע 2003 בוז ' ולה נובו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)