קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

חזה הודו צלוי משפשף עשב

חזה הודו צלוי משפשף עשב
עשב שפשף חזה הודו קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לך חצאי חזה הודו, שיני שום, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: הרב & Spice שפשף חזה הודו בגריל, גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול.

הוראות

1
יש לשטוף את טורקיה ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף כל שד בכל רחבי (כולל מתחת לעור) עם 2 כפות של שמן זית ו 2 כפות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מניחים בצלחת גדולה, מכסים באופן רופף, ומקררים במשך 2 שעות.
3
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. בינתיים, לשלב הנותרים 4 כפות שמן זית, נשאר 1 כף מלח, שום, רוזמרין, זרעי שומר, גרגרי פלפל, וגרידת לימון במעבד מזון ותהליך עד התערובת היא משחה גסה, מגרד את הצדדים של הקערה לפחות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
הסר את השדיים טורקיה מהמקרר ולשפשף בכל רחבי עם הדבק (כולל מתחת לעור).
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, כ -30 דקות.לסדר את העור חזה טורקיה במחבת צלייה מצויד מתלה (להבטיח כי הבשר לא צפוף ואת השדיים לא לגעת). צלי עד שהעור מתחיל להפוך לזהב, כ -30 דקות. הפחת את החום ל-375 ° F וצלה עד לטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע ל-160 ° F ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג במזלג, כ -40 עד 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
תן טורקיה לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק