קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה

חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה
חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם רוטב סויה, חזה ברווז יחיד, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange, חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, ו בריזוטו ברווז ושעורה עם יורה חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, חומץ, דבש, שום, זנגביל, טרגון למרינדה וטבילה חזה ברווז. להשרות 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
הכן גריל פחם לחום עקיף: אור 50 עד 60 בריקטים ולתת לשרוף עד מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות, וחם מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 אינץ ' מעל רמת הגריל רק 1 עד 2 שניות). לדחוף חלקים שווים של הגחלים לצדדים ולהגדיר מחבת טפטוף מלא 1/2 ב. מעלה צדדים עם מים באזור הברור. צד עור ברווז גריל למטה על פני שטח נקי (מכסה סגור ולשמור חורים פורקן פתוח), צליעה עם מרינדה, 6 דקות בכל צד. הזז שדיים מעל חום ישיר ומבשל, צד העור למטה, עד העור הוא השחמה היטב פריך בשר הוא בינוני נדיר( לחתוך לבדוק), 5 עד 10 דקות. בקבוק ספריי קטן מלא במים הוא שימושי עבור אילוף כל להבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מניחים עור ברווז בצד על מגש ovenproof לכסות בשר בנדיבות עם ריבה. מטגנים בתנור עד בועות ריבה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר