חזה מעושן בסגנון טקסס
חזה מעושן בסגנון טקסס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 685 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ סיידר, חתיכות עץ היקורי, פלפלים חלפיניו כבושים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, בשר בקר מעושן: טקסס BBQ קלאסי, ו חזה בקר בסגנון טקסס.
הוראות
כדי להכין בריסקט, לשלב את החומרים הראשונים 5.
מניחים 2 כפות תערובת סוכר בבלנדר. הניחו בצד את תערובת הסוכר הנותרת.
הסר 2 צ ' ילי ו 2 כפות רוטב פחית; להוסיף בלנדר. מילואים הנותרים צ ' ילי ורוטב לשימוש נוסף.
להוסיף 1 כוס בצל קצוץ הבא 3 מרכיבים (דרך בירה) כדי בלנדר; תהליך עד חלקה.
שלב תערובת בריסקט וצ ' יפוטלה בשקית ניילון zip-top 2-ליטר; חותם. להשרות במקרר 24 שעות, מפנה מדי פעם.
משרים חתיכות עץ במים כ 16 שעות; ניקוז.
הסר בריסקט מן התיק, השלכת המרינדה. פאט בריסקט יבש, ולשפשף עם תערובת הסוכר שנותרה.
בואו חזה בקר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
הסר מתלה גריל; להפריש. הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד בינוני נמוך ומשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 22
פירס תחתון של מחבת רדיד אלומיניום חד פעמי מספר פעמים עם קצה סכין.
מניחים מחבת בצד מחומם של גריל; מוסיפים חצי חתיכות עץ למחבת.
מניחים עוד מחבת רדיד אלומיניום חד פעמי (לא פירס מחבת) בצד הלא מחומם של הגריל.
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה גריל עם ספריי בישול, ומניחים על הגריל.
מניחים חזה בקר על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 3 1/2 שעות או עד מדחום בשר רושם 17
הוסף נתחי עץ נוספים באמצע הדרך במהלך זמן הבישול.
מקום בצל פרוס jalapeo על גיליון גדול של רדיד אלומיניום. למעלה עם חזה בקר; לאטום בחוזקה.
מניחים בריסקט עטוף בנייר כסף בתבנית אפייה גדולה.
אופים ב 250 במשך 1 1/2 שעות או עד רשם מדחום 19
תן לעמוד, עדיין עטוף, 1 שעה. Unwrap בריסקט, הזמנת מיצים; לקצץ ולהשליך שומן.
חותכים דד על פני תבואה לפרוסות דקות.
כדי להכין רוטב, דק קוצצים בצל פרוס jalapeo; להפריש.
מניחים מיצי בריסקט בשקית ניילון zip-top בתוך מידה זכוכית 2 כוס; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לפסגה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים 1/2 כוס טפטוף לתוך סיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן שאריות.
מוסיפים בצל, jalapeo, מרק, ושאר החומרים למחבת; לבשל על חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב.
הערה בירה: חזה עשן דורש בירה מעושנת. למרות שמדינת הכוכב הבודד מכינה כמה בירות מעולות (שכל אחת מהן תתאים היטב לברביקיו טקסני), נסו את הבירה הגרמנית של אייכט שלנקרלה מיירזן, שיש לה ארומה מפתה של בייקון ונקניקיות מעושנות מהשימוש בשעורה מעושנת. הגוף המלא שלה ומתיקות מאלט עדינה לאזן את הרוטב החריף. ב 9 אונקיות, בקבוק אחד ($
מספיק כדי לחלוק. -- ג ' פרי לינדנמות