חזה עוף מוקפץ עם סלט מלפפון
חזה עוף מוקפץ עם סלט מלפפון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, זרעי כמון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: חזה עוף מוקפץ עם סלט מלפפון, חזה עוף Raspberry-Chipotle עם סלט מלפפון, ו חזה עוף מוקפץ.
הוראות
במחבת קטנה, לבשל את זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
העברה למשטח עבודה ולתת מגניב, ואז קוצצים גס. בקערה גדולה, לשלב את זרעי הכמון עם מלפפונים, קשיו, בצל ירוק, מיץ לימון, 1/4 כוס שמן זית והפטרוזיליה; העונה עם מלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה. העונה חזה עוף עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני ולהמשיך לבשל במשך 3 דקות. הפעל ומבשל את העוף עד השחמה בצד השני ופשוט מבושל דרך, על 6 דקות יותר. פרוס עבה כל חזה עוף לרוחב, תלולית סלט מלפפון על גבי לשרת.
הערות: וריאציות: השתמש סלט מלפפון כליווי סלמון או דג כחול, או לערבב אותו עם יוגורט רגיל עבור גרסה של raita ההודי.