חזה עוף מזוגג עם רוטב ברביקיו קפה
אם יש לך מולסה לא מאובטחת, מצנפת סקוטש צ'ילה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף מזוגג בדבש, חזה עוף מזוגג מייפל, ו חזה עוף מזוגג בלסמי.
הוראות
מוסיפים את שאלוט, שום habanero ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך ולהתחיל חום, על 8 דקות.
מוסיפים את כוסברה וכמון ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מבריק, על 1 דקה.
יוצקים את השרי ומבשלים על חום נמוך בינוני עד סירופי מעט, על 7 דקות. מערבבים במלאי, קפה מולסה ומבשלים במשך 1 שעה, עד מופחת 1 1/2 כוסות. מערבבים בדבש. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את המטגן. מיקום מתלה 8 עד 10 אינץ ' ממקור החום. מתבלים את חזה העוף עם מלח ופלפל ומטגנים במשך כ-25 דקות, הופכים מדי פעם, עד לזהב וכמעט מבושלים דרכו.
מברישים את העוף עם 1/2 כוס של רוטב צלייה במשך כ 5 דקות יותר, פונה לעתים קרובות, עד העוף מבושל דרך.
להעביר את העוף למגש ולהעביר את רוטב ברביקיו הנותר ליד השולחן.