חזה עוף מעושן
דד ברביקיו מעושן דורש על 5 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח כשר, פפריקה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, חזה מעושן, ו חזה בקר מעושן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים יחד את התבלינים בקערה קטנה. לשפשף את חזה הבקר כולו עם תערובת התבלינים, למקם על תבנית אפייה, לכסות ולתת לעמוד במקרר לפחות 1 שעה או עד 6 שעות.
הכן את המעשן על פי הוראות היצרן.
מניחים את העטינים במעשן, צד שומן למטה, ועשן במשך 4 עד 5 שעות או עד מכרז מאוד. למרוח את המגב כל 30 דקות.
מניחים את כל החומרים בסיר בינוני, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.