חזה עוף עם רוזמרין ותימין
חזה עוף עם רוזמרין וקורנית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ענפי קורנית, גבעולי רוזמרין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו חזה עוף צלוי עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, מייפל-טימין חזה עוף צלוי, ו חזה עוף טימין לימון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ רוזמרין ותימין sprig על כל חזה עוף.
מפזרים את העוף עם הפלפל האדום המרוסק ומתבלים במלח ופלפל שחור.
במחבת גדולה שאינה ניתנת לאבחון, מחממים את שמן הזית עד שהיא מנצנצת.
מוסיפים את חזה העוף, צד עשב למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 5 דקות. מתבלים את העוף במלח ופלפל שחור, מסתובבים ומבשלים עד להשחמה קלה, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך 20 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר השד הוא פירסינג ליד מפרק הכנף.
מעבירים את חזה העוף מהמחבת למגש, מכסים וחמים.
יוצקים כל שומן במחבת ולהגדיר את המחבת על צורב.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את כל החתיכות דבוקות לתחתית המחבת.
לטאטא את תערובת קמח ומים למחבת ומרתיחים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
יוצקים את רוטב המחבת לתוך קערה ומגישים עם העוף.