חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל
חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה לתינוקות, פלפל עדין, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 27 דקות בערך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 54 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , חזה עוף פרמזן עם עגבנייה ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל פרמזן עם רוטב שמנת עגבניות-בזיליקום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את תפוחי האדמה האצבעות לחצאים או לרבעים, תלוי בעובי האצבעות - ייתכן שגם אצבעות דקות וקטנות יישארו חור, תפוחי אדמה גדולים יותר יש לרבעים כדי לזרז את תהליך הבישול. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה אדומים קטנים, חצו אותם או ברבעים אותם באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
תפוח אדמה אדום
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מכסים תבנית עוגייה גדולה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים תפוחי אדמה על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מערבבים עם פלפלים ובצל, שום ופתיתי פלפל אדום כתוש. מצפים את תפוחי האדמה, הפלפלים והבצל בשמן זית כתית מעולה בדיוק כדי לצפות את הירקות בשכבה דקה, 2 עד 3 כפות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מכניסים תפוחי אדמה לתנור וצולים 20 עד 22 דקות, עד שתפוחי האדמה רק רכים והפלפלים והבצל פריכים בקצוות. לזרוק את התערובת עם מלקחיים, להפוך את תפוחי האדמה לאחר 15 דקות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מעבירים אותם לכלי הגשה ומקלפים את נייר הכסף מעל נייר העוגייה וזורקים לניקוי מהיר במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מכינים עוף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מיץ לימון גויה®
9
מגלגלים פיסת נייר שעווה או נייר כסף באורך 2 מטר ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה - המחבת שלך חייבת להיות חמה מאוד כשמוסיפים את העוף. עורמים את הגבינה המגוררת על משטח העבודה שנוצר עם נייר השעווה או נייר הכסף. מתבלים את חזה העוף בפלפל שחור אך ללא מלח; הגבינה תוסיף מספיק מלח לטעם המנה. מהדקים היטב את החזה לתוך הגבינה. מצפים את שני צידי השדיים בכמה שיותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה למחבת, סיבוב אחד של המחבת. מכניסים את החזה למחבת ומבשלים 7 דקות מכל צד, עד שהגבינה יוצרת מעטה אחיד וזהוב סביב חזה העוף הרך.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מרגריטה® קפיקולה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
בזמן שהעוף מתבשל, מערבבים עגבניות קצוצות עם בזיליקום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מיץ לימון גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מסננים את עודפי השמן מהעוף כשאתם מוציאים אותו מהמחבת. מעל העוף עם כפות גדולות של רוטב נא ומגישים עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מיץ לימון גויה®
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק