חזיר מבושל איטי ואננס על מקל עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. אם יש לך רוטב הויסין, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Slow Cooker חלפיניו אננס חזיר, אננס לבישול איטי צלי חזיר, ו איטיים לבישול אננס-טאקו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ספריי 1 1/2 - כדי 2 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים חזיר, רוטב הויסין, שום ומאופקים 2 כפות מיץ אננס למעייל חזיר באופן שווה. (לקרר שנותר אננס.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 פאונד חזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
טרגון אופציונלי
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 4 עד 5 שעות.
3
כ -40 דקות לפני ההגשה, לנקז מיצי בישול בבישול איטי. בקערה קטנה, מערבבים רוטב ברביקיו ורוטב שזיפים. רוטב כפית על חזיר; מערבבים בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קורצים שומשום לבן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים נתחי אננס לתערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6
להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד חזיר מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מערבבים בעדינות תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מגישים עם מרים מעץ ארוך או שיפודים עבור בשר חזיר, אננס ופלפל חתיכות. במידת הצורך, לכסות ולהחזיק סיר איטי על הגדרה נמוכה עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ