חזיר מו שו
חזיר מו שו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם במבוק לירות, פלפל, בשר חזיר tenderloinוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.
הוראות מערבבים קמח ומים רותחים בקערה בינונית.
מוסיפים עוד קמח אם הבצק דביק מכדי להתמודד איתו. להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 5 עד 8 דקות עד חלקה וגמיש. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. לעצב כל חלק לכדור. לשטח לתוך 4 אינץ '(10 ס " מ) מעגלים.
מברשת העליון של 1 מעגל עם שמן שומשום.
רול לתוך 6 אינץ '(15 ס " מ) מעגל על משטח מקומח קלות. חזור עם עיגולים שנותרו. שמור מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע התייבשות.
מערבבים מים, קורנפלור, רוטב סויה, סוכר, סאקה ופלפל בקערה בינונית. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
להוסיף חזיר. מערבבים 2 או 3 פעמים. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.הנותרים: לכסות פטריות עם מים רותחים בקערה קטנה.
תן לעמוד במשך 20 דקות עד שהתרכך. לשטוף, לנקז ולסחוט יבש. להיפטר מגבעולים.
חותכים כובעים לגפרורים, ומניחים בצד.ביצים, מלח ופלפל מוחלקות יחד בקערה קטנה.
יוצקים למחבת משומנת. לטרוף-מטגנים עד עבה אבל עדיין לח. תפנה לצלחת. שבור חלקים גדולים יותר.
מוסיפים שמן בישול ורצועות חזיר, משליכים מרינדה. מוקפץ במשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות, סואי צ 'וי, ג' ינג ' ר, שום, בצל ירוק, יורה במבוק וכמות שנייה של רוטב סויה. מוקפץ במשך 3 דקות.
מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים עד מחומם דרך.מברשת קלות פנקייק מנדרין עם רוטב הויסין בצד 1.
מניחים 1/4 תערובת חזיר כוס במרכז כל פנקייק. להתקפל, בסגנון מעטפה.
מרכיבים מנות :
158 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר במבוק לירות, לחתוך לגפרורים 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סואי צ'וי, קרוע לגזרים. 1 2 כפיות אבקת שום טורטיות קמח טריות, להגשה 1 2 כפיות אבקת שום אפונה קפואה 3 פטריות שיטאקה מיובשות, עם מים רותחים כדי לכסות 3 larges קרום פאי פירורים (קיבלר) 552 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 1 שן שום, כתוש (או 1/4 כפית שום אבקה) 1 אוראו ממולאים כפולים ג'ינג'ר מגורד דק (או 1/4 כפית ג' ינג'ר) 1 חתיכות טופי הית' בר 1/2 כוס נשיקות הרשי 3 בצל ירוק, קצוץ 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוטב הויסין (כדי להפיץ על פנקייק) 0 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 0 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר חזיר tenderloin, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ (6 מ " מ) 1 2 כפיות אבקת שום sake (עשוי להחליף שרי) 1 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 4 חתיכות טופי הית' בר שמן שומשום (או שמן בישול) 1 אוראו ממולאים כפולים 1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים, רותחים 1 2 כפיות אבקת שום טיפים עגולים לפינה #4