חזיר מטוגן בחומץ שמפניה
חזיר מטוגן בשמפניה חומץ נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצלצלים, כתף חזיר פיקניק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צלעות חזיר צלויות בחומץ, חזיר מטוגן בחומץ בלסמי עם ירקות בחמאה, ו צדפות עם שמפניה-חומץ Mignonette (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, להבקיע את עור החזיר בתבנית crosshatch. לעשות חריצים עמוקים על כל החזיר ולהכניס פרוסת שום לתוך כל חריץ. מתבלים את החזיר במלח ופלפל.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום מתון, הופכים מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 12 דקות.
מוסיפים את שאלוט התבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד השחמה קלה, 5 דקות. מערבבים בכמון, כוסברה וחרדל.
מוסיף את החומץ לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית התבשיל.
מוסיפים את היין, המניה והמרווה ומביאים לרתיחה. להחזיר את החזיר וכל מיצים שהצטברו לתבשיל. מכסים וצמים בתנור במשך 3 שעות, או עד חזיר הוא רך מאוד.
בזהירות להעביר את החזיר על מגש לכסות בנייר כסף. הגדר את התבשיל על חום גבוה ומרתיחים את הנוזל הקלוי עד שהוא מופחת מעט מעובה, כ -10 דקות.
מוסיפים את הענבים ומרתיחים עד שהם מתחילים להתרכך, 8 דקות.
הסר את התבשיל מהחום וקצף בחמאה, פטרוזיליה ועירית. חותכים את החזיר ומגישים עם רוטב החומץ.