חזיר מטוגן בסגנון שנחאי
חזיר מטוגן בסגנון שנחאי נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין אורז שאוקסינג, רוטב סויה, עלים ואורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלילי אביב בסגנון שנחאי (עם כרוב מטוגן וחזיר), לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי, ו צלעות חזיר בסגנון שנחאי.
הוראות
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה, מוסיפים את החזיר. לחזור לרתיחה, לרפרף, להפחית את החום ומבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
באמצעות מקלף תפוחי אדמה, להסיר 8 רצועות של גרידה מן התפוז.
שים את אניס הכוכב, מקלות קינמון, זרעי כמון, צ ' ילי מיובש גרידת תפוז בחתיכת מוסלין ולקשור יחד בחוזקה.
הפוך את צלימת הנוזל על ידי שילוב כל החומרים בסיר גדול מאוד ולהביא את הנוזל לרתיחה.
מוסיפים את שקית התבלינים ואת החזיר blanched, ומחזירים לרתיחה, מכוסה חלקית, ברפרוף כל הזמן.
מכסים את הסיר בחוזקה וממשיכים להתבשל בעדינות במשך 3 שעות, עד שומן חזיר וקליפה הם רכים מאוד ומכרז. אתה יכול לעשות את זה עד יום קדימה, לתת חזיר קריר בנוזל, צמרמורת לילה, ואז לחמם בעדינות בנוזל לפני ההגשה.
חותכים את בוק צ ' וי חצאים או רבעים בהתאם לגודלם, או העלים הסינים לחתיכות 5cm/2in. כאשר החזיר נעשה, להסיר אותו מן הנוזל.
הסר את העור לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הבוק צ ' וי לסיר ומבשלים על חום גבוה עד שהוא רך מאוד על 3 דקות.
הסר את הבוק צ ' וי מנוזל הבישול והנח על צלחת חמה. סדר את החזיר למעלה.
לרפרף את כל השומן מן צלימת הנוזל להרתיח אותו כדי להפחית אותו על ידי כמחצית.
יוצקים קצת על הבשר כדי להרטיב אותו ומגישים את השאר בנפרד. (כנראה יהיו לך הרבה שאריות.)