חזיר מטוגן עם תפוז ושומר
חזיר צלוי עם כתום ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם זרעי אניס, זנגביל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מטוגן עם תפוז ושומר, שומר מטוגן כתום, ו שומר מטוגן בכתום.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
לעטוף מקל קינמון וזרעי אניס בכיכר קטנה של גזה וקשור צרור סגור עם חוט.
לטפוח חזיר יבש ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר עמוק מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום ב 3 קבוצות, מפנה, על 4 דקות לכל אצווה.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר ומבשלים בצל ושום על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, גרידה, וסוכר ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ברוטב סויה, יין אורז, מרק, חזיר עם כל מיצים מצטברים, שקית גבינה. תערובת צמה, מכוסה, בתנור 1 שעה.
מערבבים בשומר ו braise, מכוסה, בתנור עד שומר הוא מאוד רך, 30 עד 40 דקות. להשליך שקית גבינה, ולאחר מכן תערובת חזיר העונה עם מלח ופלפל ומערבבים בכוסברה.
חזיר מטוגן ושומר (ללא כוסברה) ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים על התנור, ואז מערבבים בכוסברה.