אם יש לכם שיני שום, חומץ מזוקק, אפונה הצמד סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. נסו חזיר מוקפץ עם אפונה הצמד סוכר אגוזי קשיו, חזיר מוקפץ עם אפונה הצמד סוכר אגוזי קשיו, ו חזיר מוקפץ עם אספרגוס ואפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick, חזיר מוקפץ ושום בשמן חם במשך 6 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר ממחבת. באותו מחבת, לבשל את האפונה ברוטב סויה, חומץ, מולסה, ג ' ינג ' ר פתיתי פלפל אדום במשך 4 דקות או עד אפונה הם פריך במכרז. להחזיר חזיר למחבת; לבשל במשך 3 דקות או עד מזוגג.