חזיר עם ויניגרט סיד חרדל
חזיר עם ויניגרט סיד חרדל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1226 קלוריות, 188 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, פטרוזיליה טרייה, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: חזיר צלוי ואספרגוס עם ויניגרט חרדל, בשר חזיר צלוי עם ויניגרט חרדל, ו טקילה ליים פלק סטייק פהיטה סלט עם ויניגרט ליים צ'ילה.
הוראות
מעיל את החזיר עם כף 1 של חרדל ואת 1 1/2 כפיות שמן.
מפזרים אותו עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית של פלפל שחור.
שים את החזיר על תבנית אפייה וצלה עד שזה עתה נעשה, 20 עד 25 דקות.
להעביר את החזיר ללוח גילוף ולהשאיר לנוח במקום חם במשך 5 דקות.
בינתיים, לשים את הבצל בקערה קטנה של מים קרים ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים את הבצל, שוטפים, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ לימון, 1 כפית חרדל, ואת הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל שחור.
מוסיף את 1/4 כוס שמן לאט, לטאטא. בעוד החזיר הוא עדיין חם, לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מוסיף את החזיר, בצל, פתיתי פלפל אדום, וכוסברה לויניגרט ולזרוק.
וריאציות: שאריות בשר חזיר או בשר לא רק טעם נהדר, זה יהיה למעשה מסורתי יותר. הבשר באמת צריך להיות מבושל דרך, אם כי, לא נדיר.
המלצת יין: המרקם הרך והגמיש של מרלו וטעמי בשלים, עסיסיים ושוקולד הפכו אותו לחביב על היינות האדומים. להתענג על גרסה עשוי היטב מעמק נאפה בקליפורניה כאן, ואתה יודע מה כל המהומה היא על.