המתכון חזיר פורסלין בסלסה ירוקה פיקנטי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חזיר אפוי אוסקר מאייר, 1/3 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, טיפים צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח פיקנטי-סלסה צ'ילה ירוקה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם פורסלין, ו פורסלין דובדבן בננה מפלצת ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל צלעות במחצית ההלבשה במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3
שלב ההלבשה הנותרים חזיר cubed במחבת; לבשל ומערבבים 4 דקות. או עד חזיר משחימים באופן שווה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר חזיר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. מערבבים בצל; לבשל ומערבבים 5 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.