חזיר צלוי ברביקיו
חזיר צלוי ברביקיו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 573 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלפיניו, מלח כשר, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי מנגל משך חזיר, מנגל בסגנון ממפיס: כריך חזיר מעושן עם קברנה סוביניון שלא ניזוק, ו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מערבבים יחד את כל החומרים לשפשף יבש בקערה קטנה. לשפשף את החזיר עם שמן קנולה בנדיבות מפזרים את הצלעות בכל רחבי החזיר. שים בקערה, מכסה ומקרר בין לילה.
מוסיפים את השמן לסיר בגודל בינוני על חום בינוני. ברגע חם, להוסיף את הבצל, שום, חלפיניו.
לטגן עד רך מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את התותים והסוכר ומבשלים עד שהתותים מתחילים להישבר והסוכר מתמוסס.
מוסיפים את הקטשופ, מים, נקטר תות, ריבה, חרדל, ווסטרשייר, מלח ופלפל. מבשלים במשך 30 דקות.
שים את החזיר במחבת צלייה וצלי עד רושמים מד חום מיידי 145 מעלות F, על 1 שעה ו 15 דקות.
מברשת עם רוטב ברביקיו 10 הדקות האחרונות של בישול.
הסר את החזיר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.