קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל

חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל
האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו בצל, ירך חזיר, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. נסו חזיר צלוי קובני עם פלפלים ובצל, בשר חזיר צלוי עם פלפלים ובצל, ו ירך חזיר בסגנון קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים למעט חזיר בבלנדר תערובת עד חלקה; להפריש.יש 6 (16 אינץ') אורכים של חוט הקצב מוכן. כדי לפרפר את החזיר, מניחים את הבשר על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך החזיר, משאיר על 3/4-עד 1 אינץ עובי של בשר שלם. פתח את החזיר כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם הלהב של הסכין מקביל ללוח החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 3/4 עד 1 אינץ'. משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 3/4-עד 1 אינץ עובי. סובב את החזיר וחזור על החצי השני. הפוך את החזיר על כך שהוא חתך בצד כלפי מטה. באמצעות הידיים שלך, לשפשף חצי תערובת השום על פני השטח העליון של החזיר. הפוך את החזיר שוב לשפשף אותו עם המחצית הנותרת של תערובת השום.החל בצד ימין, לגלגל את החזיר לתוך גליל הדוק. לקשור אותו לרוחב עם חתיכות החוט, מרווח אותם על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. חתוך כל חוט עודף.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בשרבשר
חזירחזיר
גלולגלול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בלנדרבלנדר
סכיןסכין
חוט מטבחחוט מטבח
2
מעבירים את ירך החזיר לסדין אפייה ומכסים אותו בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
הסר את מוט מרכז rotisserie (רוק) ו שיניים מזלג מתוך גריל גז חיצוני עם מצורף rotisserie. הפעל את מבער rotisserie, הפעל את מבערי הגריל שמאלה וימינה כדי בינוני (להשאיר את המבער האמצעי), ולתת את חום הגריל בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, לטעון את החזיר על הרוק ולהכין את הירקות.Slide 1 מזלג מבליט על הרוק עם tines פונה פנימה, הגדרת אותו על 10 אינץ ' מסוף הרוק, להדק את המזלג באמצע הדרך. החלק את הרוק דרך מרכז חזיר לאורכו ולדחוף את החזיר עד שהוא מוטבע בחוזקה על tines המזלג. צרף את המזלג המשונן השני עם הקוצים הפונים פנימה ומחליק אותו למטה עד שהוא מוטבע בחוזקה בבשר החזיר. במידת הצורך, להתאים את המזלגות ואת החזיר, כך שהם מרוכזים על הרוק. להדק את שני המזלגות למקומם; להפריש. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
2
מניחים את הפלפלים והבצל על תבנית האפייה, טפטוף עם השמן, מתבלים עם מלח ופלפל, וזורקים לשלב; להפריש.כאשר הגריל מוכן, לטעון את הקצה המחודד של הרוק על מנוע rotisserie.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפלפלפל
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
3
מניחים את גיליון הירקות ישירות על סורגים גריל מתחת חזיר. הפעל את מנוע rotisserie, לכסות את הגריל, ומבשל, ערבוב הירקות כל 30 דקות, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז של רושמי חזיר 63°, על 1 עד 1 1/2 שעות.כבה את מנוע rotisserie, מבער rotisserie, מבערי גריל. באמצעות potholders או מגבות מטבח, להסיר בזהירות את הרוק ללוח חיתוך ולשחרר את המזלגות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קרש חיתוךקרש חיתוך
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
4
הסר את החזיר מן הרוק ולהסיר את המזלגות. אוהל החזיר באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר את המגש של ירקות מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
גרילגריל
6
לחתוך ולזרוק את החוט מן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
7
חותכים את בשר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר