קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

חזיר צרוב וחצילים כבושים פניני

חזיר צרוב וחצילים כבושים פניני
חזיר צרוב וחצילים כבושים פאניני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, עלי טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: חזיר צלוי & כבוש דובדבן פניני, נקניק איטלקי חם פניני עם פלפלים כבושים, ו פניני עם מורטדלה, בצל אדום כבוש, פרובולונה זקנה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצי פרוסות חצילים ומטגנים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את החציל המטוגן לצלחת מעוטרת במגבות נייר ועונה במלח ופלפל. חזור עם 2 כפות שמן זית ואת פרוסות חצילים הנותרים. זרוק את מגבות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, מערבבים את חומץ שרי עם עירית, פטרוזיליה, טרגון, שום וכף 1 של שמן זית. מתבלים את המרינדה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את המרינדה על החצילים המטוגנים ופונים למעייל את הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות.
7
במחבת גדולה, חום 1 כף השמן. מתבלים את החזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים חצי פרוסות חזיר למחבת ומבשלים על חום גבוה עד הזהב וכבר לא ורוד במרכז, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
9
העברה לצלחת. חזור עם כף הנותרים של שמן זית ואת בשר החזיר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
10
הגדר 2 מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה בינוני במשך כ 5 דקות, או עד חם מאוד.
11
מורחים 2 כפיות חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
12
הנח 6 פרוסות על משטח עבודה, בצד החמאה למטה. למעלה כל הפרוסות עם שישית חזיר וחציל כבוש 2 פרוסות גבינה. סגור את הכריכים עם פרוסות הלחם הנותרות, בצד החמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
13
מניחים כריך בכל מחבת ברזל יצוק ולהגדיר מחבת כבדה שנייה ישירות על גבי הכריך. הגדר פחית גדולה, כבדה בכל מחבת לשקול את הכריך. מבשלים את פניני על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות. הפוך כל כריך ומבשל במשך כ 3 דקות יותר, או עד השחמה פריך בכל רחבי.
14
להעביר את פניני ללוח חיתוך ולחתוך אותם לשניים. חזור עם הפניני הנותרים, הפחתת החום עד מתון.