חזיר שום ג'ינג'ר עם אורז רוחש
את המתכון ניתן להכין חזיר שום ג'ינג'ר עם אורז רוחש תוך כ -3 שעות ו -30 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 719 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שום חזיר עם סוכר הצמד אפונה מעל אורז ג'ינג'ר קייל, שרימפס שום רוחש עם שרי, ו מרק אורז רוחש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים אורז ומים לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מסירים מהאש ומניחים לשבת 30 דקות.
מעבירים את האורז לתבנית אפייה ומצננים לטמפרטורת החדר. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
שים את האורז לתוך התנור ולתת לו להתייבש במשך שעה 1.
מחממים 2 כוסות שמן ל -350 מעלות צלזיוס במחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית.
חותכים את האורז לסיבובים בגודל 3 אינץ ' ומטגנים בשמן עד שהוא פריך וחום בהיר, כ -2 דקות. מניחים בצד על צלחת.
חותכים את החזיר לסיבובים בגודל 3/4 אינץ'. מערבבים בקערה גדולה את רוטב הסויה, החרדל וחומץ יין האורז.
מוסיפים את החזיר ומניחים למרינדה15 דקות. בקערה רדודה מערבבים את הקמח, עמילן התירס, השום, הבצל, המלח והפלפל. לחץ קלות על החזיר כדי לשטח ולזרות בתערובת הקמח.
מחממים את השמן במחבת מטגנת בינונית, מוסיפים את החזיר ומבשלים עד להשחמה קלה משני הצדדים.
להכנת דה רוטב: בסיר רוטב בינוני, על אש בינונית, מוסיפים את השמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הג ' ינג ' ר, השום והפלפל ומקפיצים עד שהבצל שקוף. מתפיחים את התבנית ביין, ואז מוסיפים 2 כוסות מים, הציר, רוטב הסויה והדבש. מבשלים במשך שעה 1 או עד מופחת בחצי. מסננים את הרוטב ומחזירים אותו לסיר על אש נמוכה.
שלב את 4 כפות המים ועמילן התירס בקערה קטנה. מערבבים אותו לאט לתוך הרוטב ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מעבירים את האורז לפלטת הגשה, ומסדרים את החזיר על המגש. מעליו את הרוטב ומקשטים בבצל הירוק.