יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שום & המבורגרים חזיר פלפל שחור עם סלט כרוב, טאקו חזיר אסיאתי עם סלט כרוב חריף, ו טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השיכר, אבקת חמישה ספייס, קאיין ומלח ופלפל שחור לטעום בשקית פלסטיק resealable גדולה. שמור 1/4 מרינדה כוס לסלט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את החזיר לשקית ומערבבים היטב. מקררים 2 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד הזהב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים 1 כף כל סטאוט וסוכר חום ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
סטאוט
4
הוסף את כל אבל 2 כפות של סטאוט הנותרים, הדבש, את הנותרים 3/4 כוס בתוספת 3 כפות סוכר חום ואת זנגביל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשל עד מופחת בחצי, 15 עד 20 דקות.