חזיר Medaillons עם רוטב אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Medaillons חזיר עם רוטב אגס. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מיץ תפוחים, רוזמרין, אגסיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם רוטב אגסים, צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר, ו צלעות חזיר עם אגס ורוטב ג'ינג'ר.
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של חזיר עם פלפל ומלח. להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
בעוד בשר חזיר מבשל, אגסים ליבה, וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
מוסיפים פרוסות אגס למחבת; מפזרים סוכר ורוזמרין. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים מיץ תפוחים למחבת; להחזיר חזיר למחבת. מבשלים 6 עד 8 דקות או עד בשר חזיר נעשה.