חזרת תפוחי אדמה מרוסקים
גשו לסופר וקנו מלח, מים, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוחי אדמה מרוסקים חזרת (דל שומן), חזרת תפוחי אדמה מרוסקים, ו צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף ולקלף 3 עד 3 1/2 פאונד תפוחי אדמה russet; לחתוך 1 1/2 אינץ ' גושים.
שים אותם במחבת 4-5 ליטר עם 2 1/2 ליטרים מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות כאשר לחוץ, 20 עד 25 דקות.
כאשר תפוחי אדמה נעשים, לחמם 1 עד 1 1/2 כוסות חצי וחצי (שמנת קלה) או מרק עוף דל שומן עם 2 כפות חמאה או מרגרינה במיכל מיקרוגל בטוח בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) רק עד מהביל (לא להרתיח), 1 עד 3 דקות. או לחמם במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני.
בעוד קרם מחמם, לנקז תפוחי אדמה מחית במחבת עם מערבל או מחית תפוחי אדמה עד כמעט חלקה.
מוסיפים שמנת, חלק בכל פעם, ומערבבים עד שתפוחי אדמה יש את העקביות הרצויה. מערבבים במלח, פלפל, ו 1 עד 2 כפות מוכנות חזרת לפי הטעם. תל ליד צלי סיר מרלו או לגרד לתוך קערה.