קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu)

חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu)
מתכון חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu) יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך בתוספת 1 כוס שמן זית, זעפרן, פקורינו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו Arancine (כדורי אורז זעפרן), אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים, ו ניוקי ריקוטה מטוגנים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 4 עד 6 ליטר, מחממים 2 כפות שמן זית עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים חצי בצל אדום קצוץ זעפרן ומבשלים עד מתרכך, על 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
זעפרןזעפרן
3
מוסיפים אורז ועוף ומביאים לרתיחה, חשופים. מבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מורחים את האורז החוצה כדי להתקרר על גיליון עוגיות גדול, על 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
כאשר האורז הוא מגניב, למקם אותו בקערה ומערבבים את פקורינו, 2 ביצים, 2 חלמונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
במחבת 10 עד 12 אינץ', לבשל את הבצל קצוץ הנותרים 2 כפות שמן זית עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים ראגו ובזיליקום ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד מופחת בשליש אחד ועבה למדי. להפריש ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מניחים את הקמח אבק, חלבונים ביצה פירורי לחם בקערות רדודות נפרדות בקלילות להכות את החלבונים ביצה. כדי ליצור את arancine, מניחים 3 כפות של תערובת האורז בכף היד ולעשות חריץ עם גב כף. כף 2 כפות של תערובת ראגו לתוך הזחה וליצור קערה פתוחה מתוך האורז ביד שלך. מכסים את החלק המלא עם כף נוספת של תערובת האורז, באמצעות שתי הידיים, לעצב את האורז לתוך כדור. המשך עם תערובת האורז הנותרים ומילוי עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את כוס השמן הנותרת עד שכמעט מעשנים. בעוד השמן מתחמם, אבק את כדורי האורז בקמח, ולאחר מכן את החלבונים ביצה, ואז פירורי הלחם ומבשלים בשמן עד חום זהוב בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים עם ראגו הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי בשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
12
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד היין מתאדה והבשר כהה יותר חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מערבבים את העגבניות, נקניק, מלח פתיתי צ ' ילי. להפחית את החום להרתיח ולבשל 2 1/2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם ברפרוף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
הסר מהחום ולהסיר נקניק מ ragu, קוצצים ולחזור ragu. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות