חטיפי גרנולה
חטיפי גרנולה הם ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. גשו לסופר וקנו קוקוס, תמצית ונילן, מותק, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . נסו חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי הגרנולה הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
מורחים את שיבולת השועל והקוקוס באופן שווה על פני תבנית אפייה.
טוסט שיבולת שועל וקוקוס בתנור שחומם מראש עד השחמה, על 10 דקות; להעביר קערה גדולה ערבוב.
מערבבים דבש, חמאת בוטנים, תמצית וניל, ומלח בסיר על חום בינוני-נמוך. מבשלים ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את תערובת הדבש על שיבולת השועל וקוקוס; מערבבים למעיל.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תחילת להתייבש, כ -15 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.