קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי ג'ינג'ר חמוציות

חטיפי ג'ינג'ר חמוציות
חטיפי ג'ינג'ר חמוציות הוא מאכל שמגיש 24. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שקדים, ג'ינג'ר מגובש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% .הליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר טרי , ושיבולת שועל חמוציות-ג'ינג'ר עם אגוזי לוז קלויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מערבבים פנימה 1-1/2 כפיות תמצית שקדים. מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מהדקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים ב-350 מעלות למשך 25-28 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בינתיים מחממים בסיר קטן רוטב חמוציות וג'ינג'ר. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, כף אחת בכל פעם, ואת התמצית הנותרת בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מורחים את תערובת החמוציות על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מורחים מרנג על שכבת חמוציות; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מגבירים את החום ל-400 מעלות.
8
אופים במשך 14-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין לפני החיתוך. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה