קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי ג'ינג'ר חמוציות

חטיפי ג'ינג'ר חמוציות
חטיפי ג'ינג'ר חמוציות הוא מאכל שמגיש 24. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שקדים, ג'ינג'ר מגובש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% .הליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר טרי , ושיבולת שועל חמוציות-ג'ינג'ר עם אגוזי לוז קלויים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מערבבים פנימה 1-1/2 כפיות תמצית שקדים. מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מהדקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים ב-350 מעלות למשך 25-28 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים מחממים בסיר קטן רוטב חמוציות וג'ינג'ר. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, כף אחת בכל פעם, ואת התמצית הנותרת בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים את תערובת החמוציות על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מורחים מרנג על שכבת חמוציות; מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מגבירים את החום ל-400 מעלות.
8
אופים במשך 14-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין לפני החיתוך. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות