חטיפי ג'ינג'ר חמוציות
חטיפי ג'ינג'ר חמוציות הוא מאכל שמגיש 24. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, שקדים, ג'ינג'ר מגובש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% .הליבוט מזוגג עם ג'ינג'ר סויה עם ג'ינג'ר אפרסק , רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר טרי , ושיבולת שועל חמוציות-ג'ינג'ר עם אגוזי לוז קלויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מערבבים פנימה 1-1/2 כפיות תמצית שקדים. מקציפים פנימה קמח עד לקבלת תערובת פירורית.
מהדקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-28 דקות או עד להזהבה.
בינתיים מחממים בסיר קטן רוטב חמוציות וג'ינג'ר. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים, כף אחת בכל פעם, ואת התמצית הנותרת בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות.
מורחים את תערובת החמוציות על הקרום.
מורחים מרנג על שכבת חמוציות; מפזרים שקדים.
מגבירים את החום ל-400 מעלות.
אופים במשך 14-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין לפני החיתוך. מקררים שאריות.