חטיפי האנרגיה של מייקל
גשו לסופר וקנו סוכר חום, משמשים, מולסה זהובה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, אגוזים ופירות ברים אנרגיה {ברים סוג תוצרת בית}, ו חטיפי אנרגיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מניחים שיבולת שועל ושקדים פרוסים על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 10 דקות. תניח בצד. הפעל את התנור ל 325 מעלות F.
מניחים צימוקים, משמשים, שיבולת שועל ושקדים במעבד מזון. דופק על 10 פעמים עד קצוץ גס. תניח בצד.
בקערה של מערבל כבד מצויד עם משוט, להכות את החמאה, סוכר חום, דבשה וביצה עד אור ורך.
בקערה נפרדת, לשלב את שני הקמחים, חלב יבש, נבט חיטה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וניל, ומלח.
מוסיפים את החלב ומערבבים ביסודיות.
מוסיפים תערובת פירות יבשים.
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה.
יוצקים את הבלילה ולהתפשט באופן שווה.
אופים במשך כ -30 דקות, עד הסט. מגניב במחבת.
חותכים לתוך 18 (1 על ידי 4 אינץ') ברים.
כדי לאחסן, גלישת ברים בנפרד בניילון נצמד. ישמור על כ 1 שבוע. עבור אחסון ארוך יותר, להקפיא עד 3 חודשים.