קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון הטובים ביותר אי פעם

חטיפי לימון הטובים ביותר אי פעם
חטיפי הלימון הטובים ביותר הם הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בראוני לימון הטובים ביותר אי פעם או בראוניז לימון, חטיפי לימון לדרך, ו חטיפי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד חמאה, 1/4 כוס סוכר, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים כוס קמח אחת; מערבבים רק עד incorporated. לחץ באופן שווה לתוך החלק התחתון של רדיד אלומיניום מרופד 8" x8 " תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים מתלה ב 1/3 התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים ב 350 מעלות במשך 25 עד 30 דקות, עד הקצוות הם זהובים והמרכז הוא זהב קל. בעוד הקרום הוא אפייה, מערבבים יחד הנותרים סוכר וקמח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף ביצים; מערבבים גרידת לימון ומיץ. כאשר הקרום אפוי נעשה, להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות. משוך את מתלה התנור ללא הסרת מחבת; יוצקים מילוי על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
אופים במשך 20 עד 25 דקות יותר, עד ציפוי הוא נפוח בקצוות ולא מתנועע יותר במרכז. הגדר מחבת על מתלה תיל; מגניב לחלוטין. הרם את הקצוות של נייר; להעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
חותכים לסורגים עם סכין חדה ארוכה. שמור ברים בקירור במיכל אטום עד 3 ימים. אבק עם אבקת סוכר בזמן שישב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד