לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חטיפי מייפל שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. מתכון זה משמש 36. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 143 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך חלב, מלח, סירופ מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו חטיפי מייפל שוקולד סטאוט, חטיפי תפוח מייפל עם זיגוג גבינת שמנת מייפל, ו אדר אגוזים פאי ברים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שמנת את הקיצור, הסירופ והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את הביצים, החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוציאים מחצית מהבלילה לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב שוקולד מומס ופקאן; מערבבים לקערה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מוסיפים קוקוס לבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
מורחים בזהירות על בלילת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
אופים בחום של 350 אטומים למשך 25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
עבור זיגוג, בקערה קטנה, להכות חמאה עד חלקה. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקקאו של הקונדיטורים. מוסיפים סירופ בהדרגה, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה מרשמלו. ברים פרוסט.