קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

חטיפי פודינג שוקולד

חטיפי פודינג שוקולד
חטיפי פודינג שוקולד נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך חמאה, שוקולד, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מיני עוגיות חטיף חבילות: מיני M & M עוגיות, ו חטיף פודינג חלבון צ'יה.

הוראות

1
מניחים את שוקולד חלב ושוקולד מריר בקערות נפרדות, בינוניות. בלום את אבקת הקקאו (אם משתמשים) במים חמים מעט כדי להפוך את הדבק נוזלי, ולהוסיף לקערה עם שוקולד מריר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולד חלבשוקולד חלב
נייר אורזנייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
שים את הסוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף בחלב, כמה כפות בכל פעם, לוודא לפזר את כל קורנפלור, ודואגים להחליק את כל הגושים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה בועות להתחיל ליצור ו sputter; על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. מחלקים את הפודינג, דרך מסננת, באופן שווה בין שתי הקערות עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף במהירות לשלב את השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כפית את פודינג שוקולד חלב לתוך כוסות מנה בודדות, או להעביר קערה גדולה. למעלה עם פודינג שוקולד מריר. לחץ על עטיפת פלסטיק אל פני השטח של הפודינג וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולד חלבשוקולד חלב
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות