חטיפי שיבולת שועל ותמרים
חטיפי שיבולת שועל בטעם תמרים דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון זה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם קמח, חלב, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משתפר של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם חטיפי תמרים מייפל עם גרידת תפוז , מאפינס דובדבן, תמרים ואגוזים , ועוגת שוקולד-תמרים עם ציפוי טופי דביק שוקולד .
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון, מכסים וטוחנים עד לטחינה דקה; מניחים בצד. בקערה גדולה, משמנים את השומן והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
ערבבו את שיבולת השועל, הקמח, סודה לשתייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב חמאה, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה.
חלקו לשניים. על משטח מקומח קלות, רדדו חצי מכמות הבצק כך שיתאים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ; הניחו בצד.
בסיר גדול, ערבבו את התמרים, הסוכר, המים ומיץ הלימון אם רוצים; הביאו לרתיחה. קררו במשך 10 דקות.
רדדו את הבצק הנותר כך שיתאים לתבנית; הניחו מעל המילוי וסגרו את הקצוות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד שהקרום זהוב-חום.
ערבבו את חומרי הציפוי; מורחים על החתיכות כשהן חמות. מצננים על רשת לפני החיתוך.