חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. . אם יש לכם אבקת חלב, שיבולת שועל מגולגלת, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: חיטה מלאה, שיבולת שועל ופנקייק בננה, פנקייק שיבולת שועל Bananan חיטה מלאה עם סירופ מייפל חמאת בוטנים, ו פנקייק שיבולת שועל מחיטה מלאה.
הוראות
מניחים את שיבולת השועל מגולגל לתוך צנצנת של בלנדר תערובת עד המרקם דומה קמח גס.
לטאטא יחד את שיבולת השועל המעורבת, קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר חום, אבקת חלב יבש, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה; להפריש.
לטאטא יחד את הביצה, חלב, שמן צמחי, וניל. מערבבים את הבננה הפירה.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח ומערבבים רק עד לחלח.
תן לבלילה לעמוד במשך 5 דקות.
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני-גבוה. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על המחבת, ומבשלים עד בועות טופס ואת הקצוות יבשים, על 2 דקות. הפוך, ומבשל עד שחום בצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.