קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

חלצי חזיר קרום שיבולת שועל

חלצי חזיר קרום שיבולת שועל
חלצי חזיר קרום שיבולת שועל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 518 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שיבולת שועל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חטיפי עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל 7 שכבות כמו קינוח. נסו איטלקי קרום חזיר ירך, אנשובי-קרום חזיר ירך, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן עד שהוא חם. מתבלים את חלצי החזיר בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ירך חזירירך חזיר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים למחבת החמה, הופכים מכל הצדדים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים מהמחבת לצלחת ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים בבלנדר מטבח מוסיפים את כל עשבי התיבול הטריים הקצוצים, פירורי הלחם ושיבולת השועל והדופק עד שנראה קצת כמו אבקת קורס.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את החמאה המומסת ומשלבים עד מעט רטוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מחממים את שימורי המשמש והמים בסיר קטן על אש נמוכה עד להמסה יחד.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מורחים במשורה על חלצי החזיר המנוחים ואז מעליהם את תערובת שיבולת השועל ופירורי הלחם. לחץ אותו בחוזקה כך שייצמד לחזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
שיבולת שועלשיבולת שועל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה קטנה ומכניסים לתנור שחומם מראש לצלייה למשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד שהחזיר מגיע לאלילות הנכונה, בערך 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית צריכה לרשום 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מוציאים מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח לפחות 10 דקות. פורסים ומסדרים על מגש הגשה להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות