קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

חלת שאור עם פרג

חלת שאור עם פרג
חלת שאור עם פרג עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח חיטה, שמן זית כתית מעולה לא מזוקק, מלח ים לא מזוקק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו חלה פרג תפוז, חמוץ בטטה עם זרעי דלעת, ו פרג זרעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ליטר אחד הגהה ו לבן מבעבע עם ארבע כוסות קמח חיטה לבן רך ומים מסוננים כוס אחת.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2
יוצקים את הלוין ואת הקמח לתוך האגן של דוכן מצויד וו בצק ומערבבים עד הבצק יוצר גוש מוצק, מנקה את הצדדים של הקערה, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב משומנת, מכסים אותו במגבת מטבח ומאפשרים לו לנוח במשך שתים עשרה שעות.לאחר שהבצק נח במשך שתים עשרה שעות, מקציפים ארבע ביצים, רבע כוס דבש, כפית מלח ים לא מזוקק עם חצי כוס שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מעבירים את הבצק בחזרה למיקסר המצויד בקרס בצק, יוצקים בתערובת ביצים ונותרים שלוש כוסות קמח חיטה לבן רך.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים יחד עד שהבצק יוצר גוש מוצק, כארבע דקות, ולאחר מכן מעבירים למשטח מקומח ללישה.ללוש את הבצק, הוספת קמח נוסף לפי הצורך, עד שהוא הופך חלק וגמיש, כשש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
להעביר את הבצק לקערה משומנת ולאפשר לו לעלות עד הוכפל בתפזורת, על שעה עד שעתיים.לאחר שהבצק הוכפל בתפזורת, מחלקים אותו לשתי מנות שוות. כדי להפוך כיכר אחת, לחלק חלק אחד של הבצק לשלוש מנות, ולאחר מכן לחלק כל אחת משלוש מנות אלה לשתי מנות. אתה צריך שש מנות שוות של בצק עבור כיכר אחת של חלה.עם כפות הידיים, מגלגלים כל אחת מששת חלקי הבצק של כיכר הלחם לגדיל באורך של כ-12 אינץ 'ורוחב של 1.5 ס" מ. אתה צריך שישה גדילים שווים של בצק עבור כיכר אחת של חלה.צמה שש קווצות חלה. (הירשם לחגים שמחים ובריאים כדי לצפות בסרטון הדרכה על צמות חלה שישה סטרנד, זמין 1 דצמבר).הכן את המחצית השנייה של הבצק באותו אופן כמו שהכנת את הראשון.הכה את הביצה הנותרת עם שתי כפות מים לצחצח אותו על הכיכרות.מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט.אפשר את הכיכרות לעלות שוב במשך כשעה, מברשת עם ביצה לשטוף בפעם השנייה להתלבש עם פרג זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
חלהחלה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים בתנור שחומם מראש ל 375 מעלות פרנהייט עד הזהב, כארבעים דקות.כיכרות מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®