לחמניות חמאה-דומדמניות עם זיגוג לימון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות חמאה לימון עם זיגוג לימון, לחמניות דומדמניות חמאה, ו לחמניות קרם לימון דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה או מעבד מזון, לערבב או מערבולת קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים חמאה וחותכים עם בלנדר מאפה או דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. אם משתמשים במעבד, לגרד תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, לטאטא חמאה וביצה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים לתערובת קמח יחד עם דומדמניות מיובשות וקליפת לימון. מערבבים עם מזלג רק עד לחלח באופן שווה (הבצק ייראה מתפורר).
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות מיובשות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
לגרד בצק על משטח מקומח, עם ידיים מקומטות קלות, לעבוד אותו לתוך כדור, ואז לטפוח לתוך סיבוב 7 אינץ 'על 1 3/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
חותכים בצק לשמונה טריזים שווים. סדר טריזים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים לחמניות עד צמרות הם השחמה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו מגניב על 10 דקות על תבנית אפייה. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד אבקת סוכר ומיץ לימון.